Tehnoterm Grup SRL ofera piese de schimb pentru toata gama de echipamente de incalzire pentru care societatea presteaza servicii tehnice sa efectueze activitati de service, atat prin import direct cat si prin achizitii de la parteneri :
De DietrichCuenodRiello, Atlantic-GuillotRemeha., Unical, Sime, etc

Societatea dispune de un stoc considerabil de piese de schimb care permite reducerea timpului de remediere a defectiunilor survenite la echipamente.

In cazul in care piesele de schimb nu sunt in stoc, termenul de livrare este de 15 – 20 de zile sau 4 – 5 zile utilizand posta rapida.

Societatea noastra poate furniza piese de schimb si pentru generatii mai vechi de echipamente ale furnizorilor nostri externi.

Tehnoterm Grup comercializeaza numai piese de schimb originale, insotite de certificat de garantie si declaratie de conformitate.

Garantia oferita pentru piese este de 12 luni de la livrare.

De asemenea, societatea Tehnoterm Grup srl ofera piese de schimb pentru echipamente de climatizare (filtre diverse dimensiuni si grade de retinere, termostate, componente electrice) pentru echipamente McQuayWesperYork, Clivet, Thermocold, Weger, SBMetc

Tehnoterm Grup efectueaza servicii de reparare a componentelor echipamentelor- rebobinare motoare, spalare schimbatoare, reparare baterii centrale tratare a aerului, reparatii compresoare, etc.