ALPAB

Un contract de service-intretinere divers şi solicitant a centralelor termice în diferitele locaţii ale societăţii ALPAB Bucuresti, pe care-l onorăm cu tot profesionalismul şi atenţia. Suntem sub contract cu ALPAB de 4 ani, contract care se reinoieşte anual, ceea ce indică că serviciile noastre satisfac exigenţele clientului nostru.

ALPAB este Administratia Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti, societate aflata in subordinea Primariei Capitalei, care administreaza salba de lacuri a râului Colentina, lacurile interioare: Străuleşti, Griviţa, Băneasa, Herăstrău, Floreasca, Tei, parcurile Herăstrău, Cişmgiu, Floreasca, Tineretului, Circului, Carol, Bordei, Izvor şi Unirii, precum şi băile Griviţa şi ştrandul Giuleşti, precum şi Arena Naţională

IBIS-urile din Bucuresti

Am reînnoit contractul de service şi întreţinere a echipamentelor HVAC a celor 2 hoteluri IBIS din Bucureşti, IBIS Nord şi IBIS Parlament dovadă a serviciilor de calitate şi a atitudinii profesioniste a echipei Tehnoterm Grup. Parteneriatul nostru cu grupul Accor, proprietarul hotelurilor IBIS, a demarat în 2014.

Hotelul Ibis – Gara deNord este situat, aşa cum o spune şi denumirea sa în apropierea Gării de Nord din Bucureşti şi este un ideal hotel de tranzit, clasificat la 3 stele.

Hotelul Ibis – Parlament, situat în centrul oraşului, în apropiere de Palatul Parlamentului, Camera Deputaţilor şi Senatul Romaniei, reprezinta locaţia ideală pentru călătoriile în interes de afaceri precum şi pentru turiştii care vor să descopere principalele atracţii turistice din centrul vechi al capitalei.

Tehnoterm Grup furnizor al BUNGE Lehliu

Tehnoterm Grup a fost aleasă pentru a oferi service şi mentenanţă la instalaţiile de climatizare, precum şi pentru realizarea diverselor lucrări de instalaţii noi de climatizare în diferite spaţii tehnologice ale fabricii BUNGE Romania din Lehliu. Suntem sub contract cu BUNGE Lehliu de mai bine 3 ani.

BUNGE Lehliu, fabrica de biocombustibil si uleiuri comestibile, investitia unei multinationale in mijlocul Baraganului. Bunge România a devenit lider prin creşterea constantă a celor două mărci importante din portofoliu său, Floriol şi Unisol, şi prin achiziţionarea în 2002 a grupului Cereol, achiziţie la nivel internaţional, şi a două fabrici Interoil şi Muntenia din România. Bunge isi gestioneaza produsele sale incepand cu fermele unde sunt produse, pana la raftul unde sunt vandute. Bunge, companie fondată ân 1818, este prezentă în România din anul 2002.

Bucuroşi că putem fi de folos clujenilor!

Am finalizat cu succes, la timp şi încadrându-ne în buget, reabilitarea sistemului de termoficare a cartierului Gheorghieni din Cluj Napoca, îmbunătăţind astfel încălzirea cartierului locuitorilor din Gheorgieni. Tehnoterm Grup a livrat, montat şi pus în funcţiune 14 cazane termice: 10 cazane DeDietrich si 4 cazane Atlantic Guillot, precum şi întregul sistem de automatizare. A fost un proiect complex, dar datorită efortului echipei am depășit toate provocările. Bucuroşi că am putut fi de folos clujenilor!

Mentenata pentru ADEVARUL Holding

Proiecte interesante se anunţă pentru Tehnoterm Grup odată cu acordarea cu contractului de service şi mentenanţă pentru încălzirea, climatizarea și ventilația centralei de tratare a aerului, a chillerelor York si McQuay, precum şi a centralei termice DeDietrch a holdingului ADEVARUL.

Adevărul Holding este o societate comercială pe acțiuni fondată de omul de afaceri Dinu Patriciu, holdingul luând denumirea după publicația sa principală, cotidianul Adevărul.

 

 

Nou contract cu Hotel Novotel

Un nou proiect adjudecat de către Tehnoterm Grup, proiect ce presupune asigurarea service-ului şi mentenanţei pentru echipamentele de incalzire-climatizare la hotelul NOVOTEL din Bucureşti. Un nou client mulțumit!

Hotelul de 4 stele NOVOTEL București este perfect pentru o călătorie de afaceri sau o vacanță în centrul istoric al Bucureștiului. Având o arhitectură medievală, hotelul găzduiește oaspeți din 2006, oferind 258 camere, 4 săli de întâlnire cu lumină naturală.