Fie că e vorba de centrale termice în condensație sau nu, de puteri mici sau mari, fie că este vorba de producerea apei calde menajere, de coşuri de fum sau de echipamente de climatizare: ventiloconvectoare, centrale de tratare a aerului, agregate de apă răcită cu aer sau apă, aeroterme, sisteme VRF  sau de unităţi RoofTop,  TEHNOTERM GRUP vă pune la dispoziţie serviciile de SERVICE şi MENTENANŢĂ, după cum urmează

Pentru centrale termice:

  Verificare etanşietate cazan

  Verificare etanşietate sistem de alimentare cu combustibil in C.T.

  Verificare şi curătire rampe de ardere

  Verificare instalaţie automatizare echipamente

  Verificare pompe de circulaţie cu evaluarea gradelor de uzură, precum şi verificarea integrităţii elementelor componente

  Verificare tensiuni de alimentare

 Verificare tiraj coş fum

  Evaluare randament de funcţionare

  Analiza gazelor cu emiterea buletinului de analiză

  Verificare boiler

  Verificare vas de expansiune închis

  Autorizarea funcţionarii şi Verificări tehnice periodice

Pentru efectuarea analizelor de gaze arse si a reglajelor necesare functionarii in conditii optime a echipamentelor de incalzire sunt utilizate: analizoare gaze de ardere AFRISIO MULTYLIZER, manometre de lichid, aparate de masura inductive, micromanometre MA 202, manometre pentru gaz etc. De asemenea, TEHNOTERM GRUP deţine un laborator de încercări şi pregatire echipat cu 6 tipuri de cazane, în suprafaţă de 30 mp.

Pentru echipamente de climatizare:

  Identificarea eventualelor pierderi

  Verificarea presiunii şi temperaturii freonului

  Verificarea curentului absorbit de compresoare şi ventilatoare

  Verificarea instalatiei in regim de functionare

  Verificarea conexiunilor electrice în tablou, în compresor

 Verificarea pompelor de apă răcită

  Verificarea filtrului de impuritaţi

  Verificarea ventilatoarelor de pe condensator

  Verificarea umidităţii agentului frigorific

  Simularea avariilor clasice

Pentru efectuarea măsurătorilor şi verificărilor aferente operaţiunilor de service şi întretinere la echipamentele de climatizare personalul are în dotare truse de bercluit şi lărgit ţevi, pompe de vacuum, baterii manometer agenti frigorifici, manometre vacuum, aparate oxigaz, staţie de recuperat freon.

ALTE BENEFICII

TEHNOTERM GRUP SRL poate oferi clienţilor săi o gamă largă de beneficii în cadrul contractelor de service-întreţinere. Astfel, pentru gama de piese de schimb importate de Tehnoterm Grup, putem oferi, prin contract, o reducere generală de preţ de pana la 15%, precum şi tarife orare de service foarte avantajoase. Totodată vă oferim condiţii atractive pentru autorizarea centralelor termice în acelaşi pachet cu contractul de service-întreţinere.